• 1

Nyheder

Nudler er en yndlingsmad i verden og spiller også en uundværlig position i livet.Hvert land har sin egen nudelkultur.Så i dag, lad os dele nudlerne, der er de bedste i forskellige lande.Lad os se!

1. Beijing stegte nudler

4

Jjajangmyeon er en klassiker blandt de mange traditionelle køkkener i det gamle Beijing.Det kan siges, at det er Beijings hjemmelavede madlavning.Skær eller kog agurker, toon, bønnespirer, grønne bønner og sojabønner, og lav dem til værfter.Lav derefter friturestegt sauce, steg kød i tern, grønt løg og ingefær osv. i olie, tilsæt derefter gul sauce eller sød nudelsauce lavet af sojabønne og steg stegt for at lave friturestegt sauce.Når nudlerne er kogt, skal du fjerne dem, brænde dem med stegt sauce og blande dem med rettens kode for at servere de stegte nudler.Der er også nudler, der dyppes i koldt vand og derefter tilsættes friturestegt sauce og fadkode, kaldet "over-vand nudler".

Desuden er metoden til at lave nudler mere forskelligartet, og du kan lave dem efter dine egne præferencer, hvilket også giver folk flere valgmuligheder, det er trods alt svært at justere.

2. Spaghetti Bolognese

5

Spaghetti Bolognese er en type friturestegte saucenudler, som tilberedes med magert kød og spises med kogte nudler og derefter tilsættes deres egne krydderier, syrlige og energiske.Faktisk kan spaghetti bolognese spises på mange vestlige restauranter, men alle spiser stadig primært tomatsauce oven på spaghetti med kødsovs i tern, hvilket også er meget lækkert.Og selve pastaen er forholdsvis tyk og gluten, så efter at have blandet den med kødsovs vil den pirre dine smagsløg.Jeg tror, ​​at alle, der har spist, vil elske denne pasta.

Tag et kig på andres ramen, selvom indholdet ikke er ret meget, men de er meget delikate og smukke.De er meget appetitlige, når jeg ser på dem.Jeg tror, ​​de må være meget lækre.

3. Japansk grødbens-ramen

6

Japansk grødbens-ramen er en delikatesse lavet af nudler og suppebase, og grødbens-ramen har altid været særligt kendt i Japan.Jeg tror, ​​at mange foodies har prøvet det, men mange af de fødevarer, vi har prøvet, er ikke autentiske ramen.De mest autentiske er lokale japanske.Smagen af ​​autentisk ramen er særlig lækker, og ingredienserne tilsat er også meget rige, især dens suppe, som kan siges at være super lækker.

4. Malaysiske stegte nudler

7

Malaysian Fried Noodles er en hjemmelavet stegt nudler, som malaysiske elsker meget højt.Den bruger gule nudler, der er meget karakteristiske i Sydøstasien.Det ledsages af oksekød eller kylling under stegningsprocessen, og tilsæt derefter rejer, æg og andre ingredienser.Selvfølgelig må du ikke glemme Dryp med Malays unikke sauce, og en tallerken med velduftende stegte nudler præsenteres for kunderne.Det kan ses i restauranter og gadeboder i steder som Singapore og Malaysia.


Indlægstid: 23-jan-2020